Vindstille

On juli 19, 2012, in sommerferie, by Anette

Folkene som er her er virkelig hyggelige. Vi er i alle aldre, med veldig ulik bakgrunn og kiteerfaring. En god mix! Været og vinden bestemmer alt her. Så mandagen kom og gikk uten at det var noe særlig vind… Jeg kom ikke på vannet, men fikk lekt litt med kiten.

Opplegget er felles frokost kl 9. Deilig frokost med grovt brød, variert pålegg, yoghurt og frisk frukt. Info om dagen gies på samling i hagen kl 10:30 og så er det en times yoga før vinden melder sin ankomst litt utpå dagen. Det er så deilig med yoga på gresset i skyggen av to store palmetrær. Det er varm og deilig, godt å få ting til å falle på plass og ikke minst strekke ut kitemuskler som ikke har vært brukt før.

Når dag to på Kitecampen også er en vindstille dag MÅ vi finne på noe annet. Så tirsdag fløy vi akrobat fly! Herregud jeg føler meg så heldig som får være med på alt dette. Vi dro til en liten flyplass i nærheten av Cascais og fikk en kort introduksjon. Jeg var i luften i ca 20 min. Vi tok loops og rolls, stupte ned mot havoverflaten og svingte så nærme noen skip som lå der at vi kunne vinke til folkene ombord. Yohooo! Jeg ble utsatt for 4,5 G krefter samt minus 1,5 G (dvs at man blir presset ut av setet). Vi fløy oppned også! Etter at piloten hadde lekt seg litt fikk jeg overta spakene og fløy det lille flyet tilbake til flyplassen. Jeg tok også tre rolls -nesen peker litt oppover og så styrte jeg hardt til venstre slik at vi gikk oppned til siden og så helt rundt. Piloten landet flyet, men hodet mitt var fremdeles i himmelen…

20120718-234919.jpg

20120718-234635.jpg

 

Comments are closed.