I Lisboa

On juli 11, 2012, in sommerferie, by Anette

Vel framme! Jeg kjøpte en skikkelig billig billett som medførte 5 timers venting ved mellomlanding i Paris. Kjedelig… Men det morsomste på turen hendte på Gardermoen. Jeg hadde akkurat sjekket inn på selvbetjeningsautomaten og var på vei bort til baggage drop’en da telefonen ringte. En av elementene jeg ikke har fått på plass før ferien var et nytt prosjekt fra høsten av. Telefonen jeg fikk var fra en oppdragsgiver som ønsket et intervju med meg. Der stod jeg midt mellom innsjekk og baggasje drop på vei til ferie… Det var litt vanskelig å konsenterer seg. De ville gjerne ha snarlig oppstart, men det endte med at jeg reiste og fikk jeg melding om at jeg var ønsket i oppdraget allikevel. Yeay! Det var deilig. Jeg gleder meg!

20120711-091750.jpg

Jeg har vært på ferie alene mange ganger før. Jeg kjenner megselv så godt at jeg vet jeg ikke kan bo alene på et hotellrom, jeg kjeder meg… Har derfor sjekket inn på et hostell her i Lisboa og bor på 9 mannsrom. Var litt redd for at jeg skulle være gammel nok til å være mor for hele gjengen her, men det er folk i absolutt alle aldre. Koselig ved frokostbordet, hyggelige folk å prate med, mange aktiviteter, ryddig og ordentlig og midt i sentrum for en meget rimelig penge! Jeg digger det.

20120711-091824.jpg
Transport til hotellet

I dag har jeg tutlet litt rundt. Det er mange år siden forrige besøk og jeg har gått rundt og mimret litt ettersom det var overskyet på formiddagen. Etter baccalao til lunch dro jeg på stranden. Hjelpe meg så kaldt her er i vannet. Det var fint å sole seg, men det blåste litt så jeg endte opp med finkornet sand overalt! I kveld sipste jeg deilig middag hos Helge, Madalena og de to guttene deres.

20120711-091848.jpg
Hvem bryr seg om dato og klokkeslett når man har ferie?

Tagged with:
 

Comments are closed.